Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Kära vänner!
Vi har gjort avsnittet Annonser mer bekvämt
för att söka efter de städer och län som du är intresserad av.

Hur man planerar man ett engångsligg: säkerhetsregler för kvinnor och män

Att träffas för en natt i dagens samhälle är inte längre något som får man att bli fördömd.. Seriösa relationer, äktenskap och en familj - det är underbart, men också flyktiga romanser, exakt under ett par timmar för att få levande känslor och tillfredsställa vanliga mänskliga behov är normen. Och ändåbehandla tillfälliga möten lätt bör inte vara oseriös.

För att få maximal njutning av mötet med Mr eller Miss X och inte känna signedstämd efteråt är det tillräckligt att följa några elementära regler.

Var klok, njut av frihet, passion och sex utan att tappa huvudet.

Berätta en nära person var du ska vara och vem du ska vara med

Att vara försiktig skadar aldrig. Människor kan dela säng med samma person i flera år, bara för att till slut upptäcka att det fanns ett helt isberg av obehagliga hemligheter under täcket. Inte att tala om snabba one-night stands.

Att ta tid att varna vänner om var exakt du åker och vad den tänkta partnern heter tar inte lång tid. Det inte tar lång tid att varna vänner om vart du ska och vilket namn potentiell partner har.

Det är inte nödvändigt att be dem sitta vid telefonen och räkna sekunder tills de hör av dig igen, men en enkel åtgärd är inte uppoffring: skicka adressen, telefonnummret och alla möjliga detaljer Om det är acceptabelt för dig, slå på alla geolokaliseringsapparså att vänner kan spåra din plats.

Oplanerad graviditet och sexuellt könssjukdomar förstör allt skoj

Ingen vill känna sig nervös eller orolig under sex, tänka på sjukdomsrisker eller eller gå hem och undra hur mycket behandlingen kommer att kosta efter ett förhastat beslut.

Kondomer och nöd-p-piller är grundläggande säkerhetsåtgärder. Nästa steg är att rådgöra med din läkare om nödvändiga STD-vaccinationer.

Om din partner bestämt vägrar använda skydd, var säker: det är bättre att vara lite besviken under en natt än att ångra ditt beslut senare.

Diskutera med din partner när han eller honsenast testades för känssjukdomaroch håll inte inne med informationom dina resultat.

Det är särskilt viktigt om du har haft flera partners under de senaste sex månaderna.

Ett klart sinne= ren njutning

För att få den mest njutbara upplevelsen, rekommenderar vi att avstå från att konsumera alkohol och psykotropa ämnen. Ta inga onödiga risker och drick inte för mycket av alkohol, oavsett hur den får oss att slappna av.

Känn till normoch försök att få trevliga känslor från att umgåsmed en ny person utan doping.

”Nej” betyder ”nej”

Att diskutera personliga gränser, stoppord och förbjudna metoder, även med en partner för bara en natt, är mycket viktigt. Tveka inte att vara direkt och öppen med vad som är oacceptabelt för dig, vad som stressar dig och vad du absolut inte bör göra. Klargör vad din partner inte gillar och respektera de gränser som de sätter.

Om din partner insisterar på att göra något som du först tycker verkar vara en dålig idé, är det rekommenderat att inte stanna kvar i ett sådant opålitligt sällskap och lämna festen. Att göra något obehagligt för att behaga någon annan är inte den bästa handlingsplanen.

Glöm inte att diskutera de saker som kommer att ge dig mest nöje.

Skriv ut vad som får dig att känna njutning, var inte humoristisk eller försök att antyda. Enkla, raka fraser som ”Jag tycker att det är upphetsande att bli kysst bakom örat”, ”Jag skulle vilja att du slickar på mina bröstvårtor”, ”Jag tycker att det är sexigt när en tjej strippar för mig”.

Ju mer man vet om partners preferenser i förväg, desto mer sannolikt är det att ni båda blir nöjda med mötet. Det finns inget behov av att vara blyg i den härfrågan!

Låt oss vara realistiska: inte alla dejter går bra. Man kanske inte alls tycker om tilltänkta partner när man kommer närmare honom eller henne. Man kanske blir inbjuden till en plats som inte är obekväm , partnern kan säga något som får manatt vilja springa iväg.Eller så kan manhelt enkelt ändra sig om vad man trodde var kvällens huvudsyfte för bara en timme sedan. Lita inte på andra, tänk alltid igenom alla möjliga sätt att avbryta en dejt i förväg. Till exempel, även om partnern lovar att ta dig hem oavsett vad, tänk ändå på hur du ska komma tillbaka på egen hand. Detsamma gäller för att återvändahem efter en livlig natt. Vad händer om din partner sover så djupt att du inte kan be för att beställa en taxi? Allt kan hända, så lita främst på dig själv och tänk på hur nästa morgon kommer att se ut.

Lyssna på dig själv och din intuition

Ingen kan ge dig bättre svar på dina frågor än du själv. Om du känner att något är på väg att gå fel, om du har en dålig känsla eller om din upplevelse av mötet är negativ på något sätt, lyssna på dig själv.

Att avbryta en dejt kan kanske förstöra kvällen lite grann, men samtidigt kan det rädda dig från något värre. Tysta inte ner din inre röst och övertyga inte dig själv att du kan stå ut med något obehagligt.

Slappna av och ha kul

Första mötenakan alltid kännas lite klumpiga och konstiga: båda är lite förvirrade och ni försöker imponera på varandra.

Det är inget att vara rädd för, försök att slappna av och ha kul med din nya partner. Skratta fritt och var bara dig själv, utan att känna dig generad.

Roliga eller pinsamma stunder kan inträffa i alla fall och ingen är immun mot det. Men du kan alltid skämta bort dem och inte slösa bort resten av kvällen på ånger.

5 månader sedan
Kommentarer