Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Kära vänner!
Vi har gjort avsnittet Annonser mer bekvämt
för att söka efter de städer och län som du är intresserad av.

Få en VIP som gåva

Kära vänner.

Ladda upp dina videor till webbplatsen och få VIP i 30 dagar gratis! För att delta, gå till VIP-bonussidan och ta reda på vilka villkor du måste uppfylla för att få din första VIP i 30 dagar gratis!

Notera:

👉Erbjudandet gäller för könen: Kvinna och Par.

Erbjudandet gäller inte för andra kön på webbplatsen.

👉Bonusen krediteras inte automatiskt.

Om alla villkor för att ta emot på sidan är uppfyllda i ditt konto visas en grön knapp "Gratis VIP-medlemskap". Du måste klicka på den här knappen för att få gratis VIP-status.

👉Ladda upp videor till ett offentligt album.

Videor som publiceras i privata album deltar INTE i beräkningen av videoinnehåll som är tillräckligt för att få en bonus.

👉Verifiera din profilålder.

Bonusknappen kommer inte att vara aktiv förrän du har verifierat din profilålder. När du har klarat verifieringen kommer bonusknappen på sidan att bli aktiv.

Attention! Webbplatsadministrationen förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren för att ta emot en VIP-bonus eller avsluta kampanjen helt.

Den mottagna bonusen avbryts om:

❌Efter att ha fått bonusen blir antalet videor i offentliga album mindre än det antal som var nödvändigt för att få denna bonus. Denna situation uppstår om du tar bort en video eller flyttar en video till ett privat album.

❌Användaren utför oärliga och/eller olagliga handlingar som syftar till att få en bonus. Till exempel: ladda upp andra människors innehåll; ladda upp samma videor till ditt konto för att nå den angivna gränsen; andra åtgärder.

❗️ Bedrägliga och avsiktliga åtgärder i din profil som syftar till att få en bonus kommer att betraktas av webbplatsens administration som "Bedrägeri" och kan leda till blockering av ditt konto på webbplatsen.

Liknade ämne

Fördelar med att använda VIP-status för ditt konto.“Läsa”.

4 månader sedan
Kommentarer