Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Nyheter i avsnitten ”Foton” och ”Videor”!
Det finns en bekväm möjlighet att sortera innehåll efter betyg och popularitet.
Otrogen milf

Spöket som jag fick smaka av

Jag jobbar natt och kommer alltid hem och tar en promenad med min hund. Jag har gått samma runda nu i nästan två veckor, förbi en skola. Den här morgonen var jag helt slut och ville bara lägga mig, men självklart skulle min fantastiska hund få sin morgonpromenad. Hunden stannar alltid vid samma staket och nafsar, och den här morgonen var inget undantag. När hunden stannade, tittade jag in mot skolan och såg en sjukt vacker, sexig och fräsch kvinna, runt 50 år gammal. Hon var vacker och utstrålade glädje och värme med sitt varma leende. Jag var så trött den här morgonen att jag fastnade med blicken på henne. Efter en stund viftade hon nästan på mig och frågade om jag hade sett ett spöke. Jag mumlade något och sa: "Nej då, snygging." 

**Vad säger jag???**

Jag började genast traska vidare och skämdes något fruktansvärt. Bakom mig hörde jag henne säga "Booohooo!" – som om hon lekte spöke. Jag skrattade till för mig själv, både för att hon var rolig och för vad jag hade sagt. Hur kunde jag säga det? Så jag och hunden traskade vidare, och när jag kom hem slocknade jag nästan direkt.

Dagen efter gick vi samma runda, och jag skämdes fortfarande för vad jag hade sagt dagen innan. Jag tittade mest ner i marken när jag gick förbi skolan, och hunden stannade som vanligt och nafsade på staketet. Jag kunde inte låta bli att snegla på kvinnan igen – hon var så otroligt vacker, sexig och charmig på något sätt. Hon tittade på mig med sitt varma leende och intensiva blick, och jag tittade snabbt ner i marken igen. När jag kom hem somnade jag. Jag vaknade runt 16:10 och gick ut med hunden. 

Precis när jag kom ut från porten, möttes jag av något oväntat! Kvinnan kom gåendes mot sin bil och skrek: "Nu ska rumpan brännas på detta spöke!" Jag svarade: "Kör hårt, jag hejar på dig!" Hon hade på sig tajta, sexiga träningsbyxor. Jag skannade henne från topp till tå. Hon hade byxorna så uppdragna att man såg hela hennes vackra form, och ja – en rejäl camel toe. Hon öppnade sin lilla röda bil och hoppade in, och när hon böjde sig såg jag hennes runda rumpa och ett par vita stringtrosor. Jag fick på riktigt stånd!

Det gick några veckor, och jag fortsatte gå samma väg. Vi började hälsa på varandra, och jag blev lika sugen varje gång. En dag kom en pojke fram till staketet och frågade snällt om jag kunde hjälpa dem att ta ner en boll som de hade sparkat upp på taket. Jag kollade och såg att taket inte var så högt. Kvinnan kom också fram för att se vad vi pratade om. Jag sa att jag kunde ta ner bollen om jag fick komma in på skolgården. Hon tittade intensivt på mig och sa: "Absolut, du kommer bli deras hjälte. jag svarade och din med, hoppas jag. Jag blinkade mot henne och log. 

Jag gick in på skolgården och tog ett steg upp för att nå bollen. När jag hade fått tag i den kastade jag den till henne med ett leende. Men när jag skulle hoppa ner trampade jag snett, och det gjorde så sjukt ont! Fy, vad pinsamt! Hon kom fram och sa: "Förlåt att jag utsatte dig för detta, gick det bra?" Jag svarade att det var okej och började gå hemåt.

Jag kom hem och la mig. På kvällen, när jag var ledig, vaknade jag. Det var regnigt och kallt ute, och jag hade sjukt ont i foten som jag hade landat snett på. Jag värmde lite mat och la mig i soffan. Efter en stund fick jag en meddelandeförfrågan på mobilen. Det var hon! "Hej, förlåt än en gång för att jag utsatte dig för skadan. Hur är det med foten? Du är såklart min hjälte också. Hoppas du inte har alltför ont." Meddelandet avslutades med en apa som håller för sina ögon. Jag fick hjärtat i halsgropen av lycka, nervositet och nyfikenhet.

Jag svarade följande: 
"Vad kul att du skriver! Så fint av dig att tänka på mig. Jo tack, foten är svullen och gör lite ont, och det blir inte bättre av att det är kallt och blött ute. Man skulle vara lika stark som dig – du såg sjukt bra ut i dina träningskläder för några veckor sedan. ;)

 

Hoppas att ni tycker om den vill ni ha fortsättningen ? ;)

Kommentarer

Skicka