Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Nyheter i avsnitten ”Foton” och ”Videor”!
Det finns en bekväm möjlighet att sortera innehåll efter betyg och popularitet.
Första gången Vanlig Sex

Sex i bilen

Jag hade en egen chaufför mellan Kiev och Odessa/Ukraina, hon kunde inte ett ord Engelska så vi använde oss av Google Translate. Översättningen där blev rätt fel ibland från Svenska till Ryska och tvärt om så vi skrattade gott till översättningen plötsligt började handla om min kuk som hade stånd, OBS, jag sa inget sådant! Men detta blev början på allt. Julia som hon heter är fältläkare i de militära och hon stannade plötsligt bilen och sa "Nu får du dra ner dina byxor så jag får undersöka dig".

Jag blev helt stum och hon säger till mig igen "ta av dig byxorna" och en sådan bestämd dam tjafsar men inte med så jag drog ner dem och hon såg mitt stånd. Hon tog tag i den och började föra ner min förhud och hon säger något jag inte förstod på ryska. Men hon började behandla mig direkt med sin mun! Stora härliga fylliga läppar omslöt mitt ollon och jag stönade till samtidigt som hon runkade mig. Efter en stund säger hon "Nä, de här funkar inte" så hon öppnade bakluckan på bilen och drog ner sina byxor och säger "Vad väntar du på?". Så vi började knulla längs med vägkanten, de var mörkt men bilar passerade och någon måste ha sett vad som sker där men vi struntade i det efter en stund.

När vi knallat en stund hör jag hennes andning plötsligt tystnade och hon är helt tyst jätte länger, nästan så jag blev orolig tills jag hör en stort stön och hon börjar skaka i hela kroppen och jag känner samtidigt hur min kuk bara börjar pumpa in spermier i henne och vi båda la oss bredvid varandra i bakluckan en stund.... Men hon hade tagit ett grepp om min kuk igen och ståndet la sig inte.... Fortsättning finns.... ;-)

Kommentarer

Skicka