Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Nyheter i avsnitten ”Foton” och ”Videor”!
Det finns en bekväm möjlighet att sortera innehåll efter betyg och popularitet.
Fetisch Kinky och Udda Onani

Nudiststranden

Värmen var helt perfekt, den öppna stranden gjorde att havsbrisen gav en svalkande effekt. Det var några utspridda sällskap, men jag riktade blicken framåt mot kröken. Känslan var att folk som kollade efter mig visste var jag på väg någonstans. Jag kände en känsla av skam, trots att det inte var några konstigheter. 

Jag svängde av och gick genom skogen. Det var inte hemligt var jag skulle, men det var skönt att inte skylta med det. När man passerade skylten där det stod “nudiststrand” längs vattnet så var det alltid några huvuden som vreds och viskningar som spreds. Vägen genom skogen var också väldigt mysig och när väl stranden började visa sig så var känslan att man hade hamnat i en hemlig oas. Ett par i femtioårsåldern passerade, två riktiga hippies båda var solbrända och hade på sig slarvigt knutna sidenmorgonrockar som inte lämnade speciellt mycket till fantasin.  

Det var nästan tomt, jag var inte förvånad. Det brukade vara så här i september, speciellt på vardagar. Det var därför jag så gärna kom hit nu. Den här platsen har varit en skön undanflykt från livets alla måsten. Några ensamma tanter och gubbar, två äldre par och en kraftig kvinna i 40-årsåldern, alla var nakna. Ett av paren kollade på, nästan inspekterade mig. Jag var såklart malplacerad, en 25-årig tjej var inte något som hörde till vanligheten. Men för att visa de andra att jag inte hade kommit fel så drog jag av mig tröjan och lät brösten hänga fritt, byxorna gled av och vinden kittlade skönt längs det blottade könet. Jag hade sparat hår där nere, tyckte det var sexigt med en kvinna som hade ett hårigt könsorgan. Jag hade skippat både BH och trosor, det kändes onödigt när jag ändå skulle hit. En dag som denna vill jag ha så minimalt med kläder som möjligt. När alla på stranden förstod att jag inte kommit fel, återgick de till sitt, men männen lät blicken ligga på min kropp några sekunder extra. Jag la kläderna i tygpåsen och rörde mig mot mitt vanliga ställe. Jag hade inga problem med att männen kollade in min nakna kropp, jag till och med uppskattade det. Det var något märkligt med bekräftelse, även om det kom från äldre gråhåriga gubbars suktande blickar så gav det mig något. Jag har börjat älska min kropp betydligt mer sen jag börjat besöka nudiststranden. 

Jag la mig på strandfilten och gjorde min handduk till en kudde. Doften av salt och tång från havet gav mig en lugnande effekt. Jag spejade ut över havet, ingen var i vattnet just nu. Min blick övergick till min kropp. Den var brunbränd och fin, det finns tecken på tidigare tanlines, en skiftning vid bikinilinjen. Men jag är inte vit någonstans, det är en naken kropp som mött solen flera gånger. Brösten vilade som två stora kullar på kroppen, dem kändes enorma där de låg och fyllde upp sig själva. Magen var rund och putade ut, den tog sin plats och nästan dolde könet från min blickfång. Men jag kunde se det bruna pubishåret som glänste vackert i solen. Mina höfter bredde ut sig och det gjorde också dem stora skinkorna. Låren lika så. Jag kände mig oftast tjock till vardags, vilket var en rejäl överdrift. Jag var absolut inte smal, men kurvig är nog en bättre beskrivning. Men på stranden kändes kroppen helt rätt, jag kände mig sexig. Då ville jag inte vara smal, utan älskade min kvinnliga former. 

Den pirriga känslan av att vara naken bland folk gjorde att det alltid sög i underlivet. Bara efter en halvtimme så kände jag att det började bli vått där nere. Jag särade på benen och kände hur blygdläpparna gled isär och hur mitt hål luftades. Ett äldre par gick förbi, båda vara riktigt kraftiga. Magarna och brösten hängde och bredde ut sig. Båda deras kön var dolda i varsin enorm grå buske. Mannen måste ha en liten snopp, den var omöjlig att hitta bland könshåren. Min första instinkt var att dra ihop benen när de gick förbi, men jag tvingade mig själv att hålla dem öppna. Mannen kunde inte slita blicken från mitt blottade kön, kvinnan skakade på huvudet och drog med sig honom. Jag log lite för mig själv, gillade känslan av att vara eftertraktad och göra kvinnor svartsjuka. Jag blundade och tänkte på alla män som hade kollat in min nakna kropp på stranden. 

Jag ryckte till och kom jag tillbaka till medvetande. Jag hade inte riktigt hunnit somna, jag vaknade direkt. Men det var skönt att sova lite med sanden som värmde tyget underifrån, jag la mig tillrätta. Blickade ut mot vattnet och såg en man som var i och badade, han såg yngre ut än det vanliga klientelet här. Kanske i 35-årsåldern, han var väldigt långt bort och jag försökte fokusera mina trötta ögon. 

 

Skogen låg lugn. Solen sipprade in mellan träden och gav ett behagligt ljus. Plötsligt stod en man längre framme vid trädet, hans ryggtavla var vänd mot mig. Han var helt naken och den vältränade kroppen träffades av solen. Han vände sig om, det sög till i mitt underliv, nästa skrek gjorde det. Han hade definierade muskler på hela kroppen, såg ut som att han var karvad ur granit. Sen mellan benen, den största kuken jag sett framför mig. Grov och stenhård, med välformad fylld pung vid roten. Jag märkte att jag själv var naken där jag stod framför honom. Plötsligt var jag på knä mellan hans ben, jag greppade tag om den stora lemmen och började dra. Han kändes så stor i min hand. Jag drog tungan längs hans pung, började slicka på paketet. Stoppade en kula i munnen och sög, gjorde detsamma med den andra. De var så stora att jag fick nöja mig med en i taget. Han tog ett bestämt tag om mitt huvud och förde in kuken i min mun. Jag började suga upp och ner på ståndet, det var kämpigt då könet var så stort. Han hjälpte mig genom att själv lätt munknulla mig samtidigt. Han stönade av den kletiga avsugningen, blev till sig och allt mer upphetsad. Tillslut fick han nog och drog ur könet ur munnen. Stressat drog han upp mig på benen och vände mig mot ett träd. Han klämde på min stora rumpa samtidigt som han kände med ollonet efter öppningen. Jag var drypande våt, mitt kön skrek efter beröring. Han körde in den stora kuken utan problem. Jag stönade högt och gnälligt samtidigt som mitt kön omfamnade honom. Stötarna gick djupt in varje gång, han var ivrig och kunde inte få nog av mig. Jag blev helt varm i kroppen av all njutning. Han smiskade mig på rumpan samtidigt som han hårt satte på mig bakifrån. Mitt fett hängde rakt ner och studsade varje gång hans kön nådde roten i mig. Jag brydde mig inte, jag njöt av stunden, av snusket mitt i skogen, öppet för vem som helst att se. Han greppade tag i ett av mina hängande bröst och klämde åt. Hans stötar blev snabbare, orgasmen närmade sig för mig. Men innan jag hann nå klimax drog han sig ur min fitta och fick ner mig på marken. Stressat tryckte han in könet och med lättnad pustade han ut samtidigt som salvorna med sperma började fylla upp min mun. Jag kände hur den hårda våta kuken pulserade i min mun samtidigt som utlösningen fortgick. Han kollade ner på mig samtidigt som han andades tunga andetag. Jag klämde på bollarna och sög kuken upp och ner några gånger. Sen visade jag min mun fylld med det vitgråa kletet. Han log mot mig och jag svalde satsen, kände hur den rann ner i min hals och värmde upp min kropp. 

 

Jag vaknade till och kände hur mina bröstvårtorna stod rakt ut. Solen hade gått i moln och min kropp hade blivit knottrig. Jag fiskade upp en sjal som jag hade med mig och svepte den runt mina axlar. Jag satte mig upp och kände hur jag drypte mellan benen. Den sexuella drömmen hade nästan gett mig orgasm. Stranden hade tömts på folk. Flera hundra meter bort var närmast person, jag var själv kvar här, förutom en annan person. Ungefär tio meter ifrån mig låg mannen från vattnet på rygg. Då märkte jag att han hade stånd, kuken stod upp i all sin prakt. Han sneglade mot mig och låg självsäkert samtidigt han började dra i den. Jag lade mig ner på rygg och vände bort blicken, ville inte uppmuntra honom. Jag kände mig illa till mods, hade alltid känt att det här var en trygg plats att komma till som kvinna. Även om vissa ensamma gubbar kändes lite perversa, så var de ofarliga. Här låg en man tillfredsställde sig själv samtidigt som han tog del av min nakna kropp. Jag tyckte att hans beteende var problematiskt och oförlåtligt, men jag kunde inte värja mig. Sakta vred jag på huvudet för att få se honom igen. Ett belåtet leende spred sig över hans ansikte av att jag gått i fällan. Han blev mer intensiv i sitt runkande, övergick från att slappt dra i lemmen till att mer fokuserat runka sitt kön. Jag kollade på handen som gick upp och ner längs stånden, hur förhuden drogs av och på ollonet. Mannen var ganska attraktiv, ingen jag hade lagt märke till på stan, men här och nu dög han. Känslan var att hans längd var kortare än genomsnittet, men samtidigt vägde han upp för det med att ha lite muskelmassa. Hans kropp var väldigt vacker tack vare den brunbrända nyansen och hans kuk föll helt i min smak. Minst 18 centimeter, tjockare än jag var van med och två välformade vackra bollar som var renrakade. Det glänste från försatsen på ollonet och jag kom på mig själv med att massera min klitoris samtidigt som jag sögs in att iaktta denna nakna onanerande man. Nu övergick hans ansikte till upphetsning när vi onanerade tillsammans. Det sög i magen av nervositet, men jag ville samtidigt inte sluta. Kåtheten växte sig starkare och höll på att ta över. Jag var så våt från innan att min känsliga klitta gav mig njutning som kändes ända upp i magen. Hans mun gled upp samtidigt som hans hand gick snabbare, jag började dra mina fyra fingrar med mer fart och blev sammanbiten. Vi båda närmade oss orgasm och skulle komma tillsammans, på varsitt håll. Det kändes så skönt att få en dags kåthet förlöst i det fria. 

Men precis när vi båda var på väg att komma prasslade det i buskarna, någon var på ingång. Vi båda drog bort händerna, jag drog ihop benen och han satte sig upp för att inte dra uppmärksamhet till ståndet. En kvinna i sena 50-årsåldern, kom ut på stranden. Hon morsade snabbt på oss båda och slog sig ner på ett badlakan mellan oss. Hennes kropp var tajt och väldigt brunbränd, huden var som läder från decennier av intensivt solande. Hon tog upp en tidning och började läsa. Jag lade mig ner på filten och pustade ut, jag började fnissa för mig själv. Upphetsning hade avtagit och jag reste mig upp. Jag gick mot havet och sneglade mot mannen där han satt med sin nu halvhårda penis. Jag såg till att snedda över sanden, så att jag gick framför honom. Ville att han skulle få en bra syn på min stora bakdel innan jag gick i vattnet. Jag hade ingen aning om han kollade på mig där jag gick, men det kändes som att hans blick brände på min nakna figur. Att kuken var stenhård igen, att han fick hejda sig från att springa efter mig. 

Vattnet kylde ner kroppen som var uppvärmd av solen och den sexuella stunden. Det var skönt att komma i, men det var kämpigt att doppa fittan. Kylan gick genom kroppen när könet blev kallt och blött. Mina bröstvårtor var styva igen. Jag orkade inte dra ut på det mer, jag dök i. Chocken av kylan kändes bara någon sekund. Sen kom frihetskänsla av att röra sig under vattnet, helt bortkopplad från den riktiga världen. Brösten som fick hänga fritt, rumpan som var blottad, könet som smektes av vattnet. Jag kom upp över ytan igen. Drog händerna genom håret och lät tuttarna guppa på vattenytan. Men när jag kollade upp mot stranden så var mannen borta. 

 

Jag hade varit på stranden ett par timmar, varit i vattnet tre gånger. Mannen hade inte synts till något mer. Stranden ekade nästan tom, närmaste sällskapet var ett nytillkommet medelålders par ungefär 50 meter bort. Jag var mitt uppe i min bok. Den tredje i fantasyserien jag läste. En bok som tydligt var skriven till kåta kvinnor. Alla kunde ljuga och säga att man ville åt drakarna eller spänningen, men det alla ville ha var knullet som utspelade sig på var och varannan sida. Det här var porr för kvinnor och det funkade. Jag kände hur det brann mellan benen, min fitta suktade efter beröring och klimax. Jag kollade runt, det skulle nog gå att onanera. Jag skulle kunna dölja händelsen under sjalen och göra det i smyg. Ingen skulle märka något, kanske att det till och med skulle tolereras på den här platsen. Man var väldigt mycket för sig själv här, man fick sitt privatliv. Jag skulle kunna svära på att det har funnits gubbar som suttit och dragit i sina penisar i sin ensamhet. Det är alltid svårt att urskilja när någon befinner sig långt bort. Men nej, det skulle inte bli något. Jag var för feg för att göra sådana saker, skulle dö av pinsamhet och skam om någon kom på mig. Men jag fick hålla mig, lösa det sedan när jag kom hem. Jag la mig ner och blundade, började drömma mig bort. 

 

Mitt i ett mörker såg jag den hårda kuken. Den satt på en kropp och jag kunde se hela personen, men jag kunde bara uppfatta skrevet. Det måste vara mannen från tidigare. Hans praktstånd kändes så bekant och jag ville bara ta den i munnen. Smaka på den, känna och uppleva den. Sätta mig på den, känna hur den gled in i mig, känna hur den sprutar i mig och fyller mig med satsen. 

 

Jag vaknade från min dröm. Märke hur solens strålar flackade och doldes.Jag kollade upp och där stod han, mannen från tidigare. Jag kände mig utsatt där jag låg naken framför honom, speciellt när jag märkte att han stod och runkade. Stressat kollade jag omkring mig och märkte att ingen var kvar. Närmaste person måste vara minst en kilometer bort, endast en prick långt ner på stranden. Det lugnade mig lite att ingen såg oss, men samtidigt väcktes en oro då jag var själv med honom. Denna oförutsägbara man. Jag fick inte fram några ord, kunde knappt kolla på honom. Bara märkte att han fortsatt drog i sin lem samtidigt som han kollade på min kropp. Han började röra sig emot mig, jag fick ifrån mig ett skrämt läte samtidigt som jag försökte komma bort. Men han slog sig ner bredvid mig och kollade ut över vattnet, utan att kännas hotfull. Han fortsatte att runka av sig själv där han satt, nästan som i sin egen värld. Nu kunde jag iaktta honom, jag fick på nära håll se hans vackra kuk som glänste från försatsen och ollonet som började bli svullet från den utdragna upphetsningen och beröringen. Han måste vara frustrerad och galen, med en längtan på att få komma. 

Han slutade, kollade på mig. Jag kände hur jag blev generad och då greppade han tag i min hand. Han började föra den mot sitt stånd som låg och vilade på hans mage. Jag ville avbryta honom, säga ifrån, men min kropp svek mig. Jag kunde inte göra något och nu låg min hand över kuken. Den var varm och blodfylld, lite kletig. Det pirrade i hela mig att vår lek hade gått såhär långt. Han kollade på mig, väntande. Jag greppade tag om skaftet och började dra handen upp och ner. Han andades ut kraftigt och jag blev uppspelt av reaktionen. Jag ökade takten och hans huvud föll bakåt samtidigt som han blundade, hela han sjönk ihop när han lät mig gå loss. Bollarna guppade i takt med min handrörelse, han andades tungt och stönade dovt. Jag inspekterade honom medan jag gav honom njutning. Jag lugnade ner takten och kollade på ståndet. Ett streck av läckage gick längs med ollonet, jag tog ett hårt tag om kuken och pressade ut en droppe som skapades precis vid öppningen. 

Han kom upp från sin liggande position, exalterade och kåt. Hans sträckte ena handen mellan mina ben. Jag passade på att möta hans läppar med mina av bara farten, jag kysste honom och han besvarade det. Våra tungor trycktes in i varandras munnar och där de lekte med varandra i en erotisk extas. Hans hand mötte min våta inbjudande fitta och han började direkt massera min klitoris. Jag började stöna rakt ut, jag var tvungen att avbryta kyssarna, bara fokusera på njutningen. Jag fortsatte runka av honom, drog snabbt och bestämt i hans kuk. Nästan som att vi tävlade i vem som kunde ge den andra mest njutning, vi såg på varandra och stönade, fortsatte att tillfredsställa varandra. Det var så skönt, han visste precis hur han skulle ta på mig. 

Jag kände hur han pushade mig mot orgasm, men jag var inte färdig än, ville utforska mer. Jag fick bort hans hand och satte mig på knä samtidigt som jag förde in hans kön i min mun. Jag drog tungan över ollonet och kände sältan från försatsen. Han stönade högt av behag från min våta mun. Jag lät munnen gå upp och ner samtidigt längs med skaftet som tungan fick slicka på huvudet. Jag greppade hans pung och klämde samtidigt. Han låg på rygg och bara njöt, lät mig hålla på. Men snabbt blev han så exalterad att han ville ha mer. Han kom och la handen om mitt huvud och tryckte ner mig på kuken. Den gled ner i halsen på mig, men jag hostade inte. Ett långt utdraget stön gav han ifrån sig, förmodligen förvånad över hur bra jag kunde ta honom i munnen. Om han bara visste om alla mina ensamma kvällar med min dildo. Ståndet kittlade i min hals, jag kände hur tårarna började formas i min ögonvrå. Men jag tänkte inte ge mig. 

Han släppte och jag drog ur kuken. Den stod ståtlig och hård i luften, nu kletig från mitt saliv. Jag runkade av honom snabbt, så att det lät. Han la armarna över min rygg och rumpa och stoppade två fingrar i mig och med andra handen masserade han min klitoris samtidigt som han pullade min fitta. Jag var tvungen att stanna upp, det var så skönt när han tog på mig. Tillät njutningen att gå genom kroppen, ett litet tag i alla fall. Jag började suga igen, kämpandes med att ge honom njutning samtidigt som jag stönade från hans beröring. Vi båda var nära orgasm, men känslan var att vi inte kände oss färdiga med varandra. Han slutade ta på mig, klämde på min rumpa, gav mig ett smiskslag. Det brände till härligt på skinkan. 

Han fick ner mig på rygg, stressat och lite fumligt försökte han komma över mig. Han var kåt och frustrerad, suktade verkligen efter att få knulla mig. Jag kände detsamma, ville ha honom i mig. Känna hur han fyllde upp mig, hans varma kropp mot min. Han kände med kuken efter öppningen, jag var helt blöt där nere. Vidgad och redo att bli fylld av den här mannen jag inte ens visste namnet på. Han gled in, hela vägen till roten direkt, utan några problem. Jag flämtade till och omfamnade honom, drog honom närmare mig samtidigt som han började stöta i mig. Jag försökte sära på benen ytterligare, så att han verkligen kunde komma djupt i mig. Jag kollade runt samtidigt som han knullade mig. Såg att ingen var i närheten, vi var helt för oss själva. Vi båda stönade högt under samlaget, men det var två känsliga kön som möttes. Vi skulle inte klara av att hålla på så länge. Jag tryckte ner handen mellan oss och började massera min klitta. Jag var väldigt nära, hade nästan kommit vid flera tillfällen tidigare. Försiktigt tog jag på mig själv och väntade in honom. Jag vill komma tillsammans, dela orgasmen medan vi knullade. Hans hårda kön gled så skönt i mig, jag kände mig så himla tänd på honom. Han kändes besatt av mig. Frustade varje gång han tryckte in ståndet i mitt varma våta hål. 

Hans andning blev snabbt tyngre och jag ökade takten på mitt onanerande. Jag var nära och kände att jag höll på att nå klimax, då kom hans första sprut. Snabbt därefter nådde jag fram. Som stötar gick orgasmen genom kroppen på mig. Den kändes stark och utdragen, jag kände knappt hans tömning i mig. Men när orgasmen gick mot sitt slut, märkte jag hur kladdigt det blivit där nere. Vi båda pustade ut och han rörde sakta runt penisen i mig. Vi kysste varandra, en utdragen kyss. Hon drog sig ur mig och la sig på rygg bredvid mig. Vi kollade på varandra, fnittrade bara. Vi hade inte yttrat ett ord till varandra och det fanns inget som behövde sägas nu heller. Jag la mitt huvud på hans bröst. Jag kände hur hans sats började rinna längs mitt lår. Mitt huvud var tungt efter förlösningen.

 

Jag vaknade till nu på rygg, helt själv. Han var borta, jag blickade runt, stranden var tom. Jag la mig ner igen, kände på min fitta. Den var varm och kladdig, jag borde ta ett dopp, tvätta av mig från samlaget. Men jag ville inte det, jag ville ha kvar honom i mig. Ville inte släppa taget än. Jag började packa ihop, klar med nudiststranden för idag. Men nästa gång, då kommer jag att leta efter honom på stranden. 

 

     

Kommentarer

Skicka