Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Nyheter i avsnitten ”Foton” och ”Videor”!
Det finns en bekväm möjlighet att sortera innehåll efter betyg och popularitet.
Vanlig Sex Övrigt

Ändrade planer

"Det började med att jag skulle på dejt på en annan ort, men natten slutade på ett helt annat ställe…"

 

Jag parkerade bilen och trodde att jag skulle sitta och vänta några minuter tills han kom. Bara några sekunder in så svängde han in på parkeringen. Jag följde med han upp till lägenheten och efter en stunds pratande så hamnade vi i sängen. 

 

Lite förvånad var jag när vi började kyssas efter en stund. Det var inte i planen när jag kom hit, fast jag hoppades ju såklart. Det kändes som jag blev indragen i en dimma. En väldigt bra dimma. Jag hade varit utan detta ett tag, och jag saknade det. Jag behövde känna det. 

Vi fortsatte att kyssas och hångla och jag hörde ända upp i öronen hur pulsen ökade. I några sekunder så tror jag att jag glömde att andas. Efter en stund så slängde jag benet över höften på han när jag låg på sidan. Började känna hur något pulserade mot mig. Det är lite häftigt faktiskt. 

Helt plötsligt så var han över mig istället. Jag kände hur han tryckte sig in i mig. Hud mot hud på insidan. En ännu mer fantastisk känsla än vanligt efter så länge. Dödsskönt. Allting kändes bra igen. Äntligen. Han knullade mig i varierande farter. Lite långsammare och mjukt, fortare och djupare, och mellan. Ibland kom kuken ända in i botten. Jag stönade och stönade och jag kände hur varm jag var. Men det spelade ingen roll då. Jag kände mig helt fylld, den passar så perfekt. Med nöd och näppe lyckades jag komma utan någon mer yttre påverkan. Bara av att ha kuken i mig. Han lade sig sen på rygg och jag fick suga av han tills han kom i munnen på mig. Jag älskar att lyssna och känna hur män kommer. Det är hett. Fascinerande. Han spände sig som en fjäder och jag både såg och kände hur han kom. Sen låg vi bredvid varandra en stund och jag lekte med fingrarna på hans bröst. Sen somnade vi i varsin ända. Det var en simpel kortis, men det var en bra kortis.

Kommentarer

Skicka