Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Nyheter i avsnitten ”Foton” och ”Videor”!
Det finns en bekväm möjlighet att sortera innehåll efter betyg och popularitet.

5 sekunder att bestämma sig: hur fyller man i en profil på en dejtingsajt för att bli uppmärksammad?

news image

Enligt statistik, tar det i världen av online-dejting i genomsnitt 5 sekunder för en användare att utvärdera någons online-profil. I teknikens tidsålder, där swipes och likes avgör mycket, är det viktigt att sticka ut, göra ett speciellt intryck och dra uppmärksamhet till sig och övervinna konkurrensen.

Ett väl utformad profil ökar sannolikheten för att väckaup den önskade partnerns uppmärksamhet. Men det är inte alla som vet var man ska börja och hur man fyller i en profil på rätt sätt. Vi ska diskutera några tips.


Namn i profilen. Oavsett vad du vill kalla dig själv (Sharon Stone? Brad Pitt?) är det viktigaste att inte använda ditt riktiga namn för profilen, om du vill uppnå större säkerhet och undvika förföljelse i framtiden. Helst kan du använda ditt för- och efternamn på din favoritkaraktär från filmen/TV-serien.


Bestäm dina mål. Vad exakt letar du efter på en dejtingsajt? Det är viktigt att vara ärlig om dina förväntningar för att undvika besvikelse i framtiden.

Om du är intresserad av korttidsmöten är det bättre att skriva öppet om det, samt att du tillåter tankar om ett seriöst förhållande i framtiden.


Välj ett lämpligt foto. Attraktiva bilder spelar en viktig roll på dejtingsajter. Använd bilder som framhäver din stil och karisma.

Det är bättre att ha ljusa bilder av god kvalitet, det är bäst att ha en där man står ensam i helfigur. Undvik bilder på kattungar och blommor, eftersom detta kommer att minska intresset och förtroendet för dig.

Vägra också foton där det finns andra människor - det är inte bara taktlöst, utan också förvirrande. Och naturligtvis kommer en tom profil utan bilder inte att locka någon uppmärksamhet.

Berätta för oss om dig själv. Beskriv dina intressen och önskningar så att en potentiell partner förstår exakt vad du letar efter: en natt av äventyr, ett seriöst förhållande eller bara onlinekommunikation utan att träffas i verkliga livet. Var ärlig och rak när du beskriver dina önskningar.

Undvik att kräva för mycket. En lista med begränsningar för en partner med små detaljer kan vara skrämmande för vem som helst och kommer att avslöja information om dina tidigare relationer och trauman. Var öppen för nya kontakter och möjligheter som inte tar med dig gamla förbittringar och rädslor.

Använd korta och tydliga fraser. Fraserna "redo för en oförglömlig natt", "letar efter trevliga möten med en fortsättning" eller "vill ha enkel vänlig chatt över en kopp kaffe" hjälper till att locka uppmärksamheten från rätt publik. Långa och komplexa beskrivningar läses aldrig, och det är få människor som gillar att läsa hela biografier om främlingar.

Var öppen för mångfald. Om ditt mål är ett one-night stand, tveka inte att ställa dina preferenser och önskar i profil, detta kommer att intressera potentiella partners som kommer bete sig på lämpligt sätt.

Använd humor. Ett lätt skämt eller lekfull kommentar kan göra din profil mer attraktiv. Du kan till exempel skriva något som: "Mitt liv är sex, droger, rock 'n' roll.. Bara inget sex, inga droger och ingen rock 'n' roll.”

Var uppmärksam på kommunikation. Var artig och proaktiv när du kommunicerar med potentiella partners för att skapa en trevlig atmosfär. Vem som helst kommer att hata att inte få svar på ett meddelande eller en tvivelaktig komplimang.

Uppdatera din profil. Uppdatera dina bilder och beskrivning då och då för att locka nya människor och förbli intressanta för potentiella partners. Interagera med andra profiler, vänta inte på åtgärder endast från andra användare.

3 månader sedan
Kommentarer