Success
Dark theme
Sweden
Choose country
Choose language
Dear friends!
We have made the Advertisements section more convenient
for searching the Cities and Counties you are interested in.
Classic Sex

Roadtrip

Vi åker genom natten. Jag kör och du sitter bredvid och sover. Ibland sneglar jag på dig.  Då ler jag för mig själv och blir alldeles varm inombords. 

Och så börjar himlen sakta att glöda. Solen är på väg upp. Rakt in i soluppgången kör vi och morgonens första orangea strålar kittlar dig i ansiktet. Jag fäller ner solskyddet och kör på. Vi har långt kvar att åka.
 
Plötsligt känner jag din hand på mitt lår. Jag har inte märkt att du har vaknat, men vaken är du. Du har tittat på mig i ögonvrån en stund samtidigt som minnet av en dröm - en het dröm - bränner i ditt underliv.
 
Din hand smeker mig uppåt och söker sig mot min vilande kuk. Du känner dig full av lust att leka och retas med mig, med ett busigt leende på läpparna och glitter i de blåa ögonen. Du fortsätter smeka mig utanpå byxorna samtidigt som du böjer dig över mot mig, kysser mig på kinden och nafsar mig i örsnibben.
 
- Jag försöker köra, fina, skrattar jag, men känner också hur blodet flödar ner mot kuken.
 
Den tjocknar av din hands mjuka rörelser och du fattar tag om den genom tyget, drar upp och ner längs den, rispar längs gylfen med dina naglar. Du njuter av att känna hur jag fylls med blod och kåthet. Jag försöker fortfarande koncentrera mig på körningen, tänker att du bara retas och nog slutar snart.
 
Men det gör du inte. Att känna hur du väcker min kuk med din hand gör dig bara mer sugen själv. Pirret i magen och mellan dina ben tilltar. Du börjar knäppa upp mina byxor, drar ner blixtlåset och sträcker ner handen i mina kalsonger. Jag flämtar till när jag känner din varma hand om min nu trekvartshårda kuk. Du smeker fram mitt ollon och känner hur en kåtdroppe tränger fram. Du smörjer in mig med den och fortsätter sedan att runka mig hård.
 
- Är du hungrig? frågar jag med grötig röst och försöker desperat styra över situationen till något annat.
 
Du nickar, samtidigt som du ser lurigt på mig.
 
- Ska jag försöka stanna på nästa mack då?
 
Du skakar på huvudet. Sedan börjar du lirka ner mina byxor och kalsonger. Bilen kränger till lite när du stöter till ratten men du fortsätter ändå. Min kuk sprätter fram och du sticker genast in huvudet under min högerarm och tar mig i munnen. Jag måste fatta hårt tag om ratten med båda händerna för att kunna koncentrera mig.
 
Du vrider din tunga omkring mitt ollon, suger in mig i munnen samtidigt som du arbetar runt kukroten med din hand. Gång på gång låter du mig glida in i din mun, sedan ut igen. Din tunga och läppar masserar mitt ollon, din hand är mjuk men bestämd omkring roten. Jag sväljer tungt, kämpar för att hålla ögonen på vägen. Tack och lov är det inte många bilar ute än…
 
Så slutar du och sätter dig upp. Jag försöker rensa huvudet och tänka nästa tanke, när du börjar kränga av dig dina egna byxor och trosor. Du kör omedelbart in två fingrar i din fitta och för dem sedan till min mun för att visa hur våt du är, låter mig suga av dem.
 
- Ska jag stanna? undrar jag med darrande röst.  
 
- Nej, kör du, säger du lugnt.
 
Sedan krånglar du dig upp i mitt knä, förbi växelspaken och handen jag har på ratten, och gränslar mig. Jag får kämpa för att hålla bilen på vägen och tvingas luta mig åt sidan för att kunna se förbi dig. Men du har bestämt dig. Du tar tag om min kuk och riktar in den, blundar och håller andan av förväntan när du känner mitt sprängfyllda ollon trycka mot din öppning. Sedan sjunker du ner över mig med en djup suck.
 
- Du är galen, stönar jag när du börjar rida mig så gott det går i det trånga förarsätet.
 
Du kan bara använda små rörelser, fram och tillbaka, du nästan gnuggar dig mot mig mer än rider mig upp och ner. Samtidigt kysser du mig på halsen och andas tungt i mitt öra. Jag kikar fram över din axel för att hålla ögonen på vägen, tittar ner lite oroligt för att se om du ska råka komma åt växelspaken med ditt ben. Jag känner dina safter rinna ner längs min kuk.
 
Plötsligt får ett högt, dovt tutande mig att rycka till. Jag kan visst inte köra så snabbt längre och en lastbil dånar förbi oss när den kör om. Jag kikar upp mot förarhytten och ser en glatt flinande chaufför titta tillbaka. Samtidigt fladdrar en skylt förbi: Rastplats om 500 meter. Det här går inte. Jag måste svänga av känner jag. Jag måste få njuta av dig fullt ut.
 
Det kräver allt mitt fokus att hitta avfarten, blinka, bromsa och växla ner, få bilen att stanna någorlunda vettigt där vid sidan av vägen. Men så kan jag äntligen stänga av motorn och fälla bak sätet. Med min kuk inne i dig drar du genast av dig tröjan och knäpper av dig behån så att du nu sitter helt naken ovanpå mig.
 
Jag sträcker upp mina händer och tar tag i dina bröst, kramar dem, nyper dig lätt i bröstvårtorna. Du placerar dina armbågar på mina axlar, händerna omkring nackstödet, och får äntligen rum att rida mig i långa sugande rörelser upp och ner. Du stönar. Jag fångar in dina guppande bröst i min mun och lägger händerna på dina härliga skinkor, hjälper till att föra dina höfter upp och ner mot mig.
 
Det blir till sist ganska obekvämt där i förarsätet. Du kliver av mig och jag öppnar dörren och går ut. Tar av mig skor och byxor och vinkar på dig. Du tvekar inte en sekund. Du vill ha mer av mig – och jag vill ha mer av dig.
 
Du ställer dig med fötterna på marken och böjer dig in över förarsätet. Synen av din rumpa och våta fitta gör mig galen, jag måste kasta mig ner på knä och borra in min tunga i dig, få känna din doft och din smak. Det gör mig vild. Jag reser mig upp och slår min kuk några gånger mot dina skinkor innan jag trycker in den i dig och börjar stöta hårt. Mina höfter slår mot din rumpa och skickar vågor upp över din rygg. Du gungar fram och tillbaka, gnyr medan du känner kuken åka in och ut ur dig i högt tempo.
 
Jag har dina höfter i ett stadigt grepp och drar dig emot mig i varje stöt. Du börjar smeka din klitoris med ena handen och klättrar snabbt mot orgasmen. Du låter mer och mer. Och jag frustar bakom dig.
 
Men så slutar jag plötsligt och drar mig ur. Jag böjer mig fram och biter dig i skinkan. Ganska hårt. Sedan öppnar jag den andra dörren och ber dig lägga dig tillrätta i baksätet. Du placerar dig precis på yttersta kanten och drar upp dina ben, öppnar upp dig. Jag lägger kuken över din fitta, pressar den mot dig med min hand och drar den fram och tillbaka över dig. Du känner konturen av mitt lena ollon smeka din klitoris och kukroten glida mellan dina blygdläppar.
 
Jag smörjer mitt ollon lite extra precis i din fittöppning. Trycker in det och drar mig ur. Masserar runt. Sedan smetar jag in ditt spända rövhål och börjar försiktigt pressa på. Jag lirkar och du känner den där obestämda känslan av lite smärta och rå, skön kåthet när du långsamt ger efter och jag tränger mig in. Jag spottar lite på kuken för att smörja den ytterligare och fortsätter pressa på.
 
Så sticker jag in två fingrar i din fitta och börjar gnida min tumme mot din klitoris. Jag känner hur du spänner omkring min kuk som försiktig börjar röra sig ut och in. Mina fingrar pumpar in och ut ur din fitta. Tummen gnuggar din klitoris. Du känner hur det ilar mer och mer i hela din kropp – du har inte en tanke på att vi står alldeles intill en väg där morgontrafiken har börjat komma igång. Inte jag heller.
 
Du spänner dig och slappnar av i allt tätare konvulsioner. Så fattar du tag om dina bröst och kramar dem hårt i en sista anspänning och sedan kommer du. Skriker rakt ut. Jag stannar upp och bara njuter av att känna dina muskelsammandragningar omkring mig. Det räcker för mig. Jag känner hur jag tar sats, hur en långsamt stigande, elektrisk våg kittlar sig iväg från pungen och upp genom kuken. Jag drar mig ur och sprutar – gång på gång på gång – långa kladdiga trådar av sperma över din fitta, din mage, dina bröst, ända upp på din haka och dina kinder.
 
Sedan står jag där och flämtar en lång stund med min långsamt slaknande kuk i handen. Du samlar upp min sperma från ansiktet med dina fingrar och smakar på den. Sedan sätter du dig upp och jag böjer mig fram och kysser dig.
 
Vi vaknar så smått till liv och blir medvetna om var vi är igen. Under lycklig tystnad snyggar vi till oss med några våtservetter och klär på oss igen. Sedan fortsätter vi vår resa, mot frukost härnäst och sedan vidare ut på vägarna.

Comments

Send