Success
Dark theme
Sweden
Choose country
Choose language
Update in the "Photos" and "Videos" sections!
There is a convenient possibility to sort content by rating and popularity.
Classic Sex

Den kvinnliga bilförsäljaren

Patricia hade alltid älskat spänningen i sitt jobb som bilförsäljare. Motorns mjuka spinnande, spänningen i kundens ansikte när de hittat den perfekta bilen - allt detta var en del av det som gjorde hennes dagar på bilfirman i Uppsala så njutbara. Men ingenting kunde ha förberett henne på den provkörning som skulle förändra allt.

Det var en krispig hösteftermiddag när han klev in. Han hette Daniel, och från det ögonblick deras blickar möttes kände Patricia en oväntad gnista. Hans leende var varmt och äkta, och hon kunde inte undgå att lägga märke till hur hans ögon dröjde sig kvar vid henne en sekund längre än normalt.

”Jag letar efter något... äventyrligt”, sa han med en antydan till lekfullhet.

Patricia flinade och ledde honom till en elegant, silverfärgad sportbil. ”Den här kan vara något för dig.”

När de körde ut från bilfirman satte sig Patricia i passagerarsätet och såg hur han hanterade bilen med lätthet. De körde på slingrande vägar, medan höstens gyllene löv fladdrade förbi. Deras samtal flöt på utan ansträngning och handlade om allt från resor till musik, och hon skrattade mer än på länge.

Halvvägs genom bilfärden bromsade Daniel in bilen vid en avskild plats med utsikt över en lugn sjö. Solen började gå ner och kastade ett varmt sken över vattnet. Patricia kände hur hennes hjärta slog snabbare, inte på grund av bilens hastighet utan på grund av den obestridliga kemin mellan dem.

”Du vet”, sa han mjukt och vände sig mot henne, ”den här provkörningen har varit det bästa med min vecka.”

Hon rodnade och hennes vanliga självsäkra uppträdande försvann för ett ögonblick. Det var något annorlunda med det här mötet - något äkta. Medan spänningen hängde i luften möttes deras blickar igen, den här gången mer intensivt.

Innan hon visste ordet av lutade sig Daniel fram och strök ett hårstrå ur hennes ansikte. Hans beröring var mild och Patricias andetag fastnade i halsen. Hon hade aldrig förväntat sig att känna så här under en provkörning, men här var hon, med hjärtklappning på ett sätt som inte hade något med bilen att göra.

Kyssen som följde var mjuk, öm och fylld av löften. Det var som om tiden stod stilla för ett ögonblick, världen försvann och kvar fanns bara de två vid sjön.

När de till slut drog sig tillbaka log de båda. Patricia insåg då att hon inte bara hade sålt en bil den dagen - hon hade hittat något mycket mer meningsfullt.

Comments

Send